portfolio

St Job Modern

Ons doel in dit project te St Job was het moderniseren van de verlichting om een eigentijds interieur te bekomen. In het hele huis zijn de spots vernieuwd naar led-inbouwspots met een quasi onzichtbare rand. De oude openingen waren niet overal hetzelfde. Dit is nu opgevangen door één type spot te monteren maar met een verschillende diameter. Het uitzicht is nu uniform wat zorgt voor een rustgevende uitstraling.

Hier zijn 2 dimbare led-hanglampen uit de zelfde reeks asymmetrisch geplaatst. Dit is de decoratieve blikvanger in de woning geworden en breekt tevens de ruimte. Dit alles zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Zeer tevreden!! Ons interieur is in een modern jasje gestoken. De verlichting speelt hierbij een belangrijke rol.

Zoersel Contemporary

Onze opdracht in deze moderne nieuwbouwwoning te Halle-Zoersel was met licht sfeervolle leefruimtes te creëren zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

We vertaalden de strakke omgeving van de woning in een minimalistische verlichting die toch de huiselijke sfeer bleef benadrukken.

Damienne begreep perfect onze wensen en vertaalde deze in een functioneel en gezellig lichtontwerp. Het resultaat is echt prachtig!