portfolio

Eyecatchers in moderne woning

Voor de eyecatchers qua verlichting in onze moderne nieuwbouwwoning hebben we beroep gedaan op Damienne van Lumenista, omdat onze eigen online zoektocht niet had opgeleverd wat we voor ogen hadden.

Damienne is aan de hand van enkele Pinterest foto’s op zoek gegaan naar gelijkaardige armaturen. Voor elke ruimte heeft ze een aantal voorstellen gedaan. Op basis van budget zijn er een aantal afgevallen en heeft Damienne nieuwe voorstellen gedaan. We konden ons helemaal vinden in de uiteindelijke keuze, ook qua budget, terwijl er toch een aantal op maat gemaakte armaturen tussen zaten. Het resultaat kan je op de foto’s terugvinden. Lumenista heeft ons perfect begeleid.

Damienne is een erg aangenaam persoon die jaren ervaring en connecties heeft in de verlichtingswereld!

Nieuwbouw

Deze nieuwbouw villa hebben we voorzien van decoratieve alsook functionele verlichting. De indirecte verlichting in de inkom, zorgt voor een warme ontvangt van je gasten.

De hoge plafonds in keuken- en eetgedeelte vormden een extra uitdaging. Spots werden geplaatst om muren en kasten uit te lichten. In een onopvallende witte tint. Hanglampen werden voorzien van een ingenieus in hoogte verstelbaar systeem. De kleur van deze ringen geven een extra facet aan de ruimte.

In de slaapkamer hebben we niet gekozen voor het klassieke nachtlampje. De pendels naast het bed passen in het vernieuwende concept.

De wandverlichting met zwart en bladgoud geven in de poolhouse een warme reflecterende gloed en zorgen voor de nodige sfeer.

Image Copyright @jarovanmeerten_fotografie, @theartofliving.online

Lichtadvies voor een landelijke tuin

Om een nieuw uitstraling te verkrijgen in deze tuin hebben we gewerkt met paaltjes en grondspots op piek. Zo geplaatst om tot een sfeervol resultaat, rondom de ganse tuin, te bekomen.

De bekabeling werd volledig nagekeken en vervangen door een professionele elektricien.

Na dit geslaagde resultaat, kunnen we weer optimaal van onze tuin genieten

St Job Modern

Ons doel in dit project te St Job was het moderniseren van de verlichting om een eigentijds interieur te bekomen. In het hele huis zijn de spots vernieuwd naar led-inbouwspots met een quasi onzichtbare rand. De oude openingen waren niet overal hetzelfde. Dit is nu opgevangen door één type spot te monteren maar met een verschillende diameter. Het uitzicht is nu uniform wat zorgt voor een rustgevende uitstraling.

Hier zijn 2 dimbare led-hanglampen uit de zelfde reeks asymmetrisch geplaatst. Dit is de decoratieve blikvanger in de woning geworden en breekt tevens de ruimte. Dit alles zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Zeer tevreden!! Ons interieur is in een modern jasje gestoken. De verlichting speelt hierbij een belangrijke rol.